Advertisement

Başakşehir Fenerbahçe Kırmızı Kartlar : Olay Var Fenerbahce Basaksehir Macinda 5 Gol 3 Kirmizi Kart Ve Bahattin Simsek Gazete Vatan Galeri : Fenerbahçe ile medipol başakşehir ülker stadı'nda karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fenerbahçe Kırmızı Kartlar : Olay Var Fenerbahce Basaksehir Macinda 5 Gol 3 Kirmizi Kart Ve Bahattin Simsek Gazete Vatan Galeri : Fenerbahçe ile medipol başakşehir ülker stadı'nda karşı karşıya geldi.. Haftasında fenerbahçe'yi konuk eden başakşehir'de mahmut tekdemir sarı kart gören mahmut, 60. Haftasında başakşehir ile fenerbahçe, fatih terim stadı'nda karşı karşıya geldi. Dakikada rafael ve teknik direktör okan buruk, ardından da i̇rfan can kırmızı kart gördü. İşte başakşehir'in penaltı kazandığı pozisyon! Giren webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı.

.rafael ve i̇rfan can kahveci, fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Bu maçlardan 6 tanesini fenerbahçe kazanırken oynanan maçların 4 tanesini i̇stanbul. .spor toto üstün lig'in 35. Webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. 11.068 views2 years ago mahmut karahan.

Fenerbahce Den Muthis Performans
Fenerbahce Den Muthis Performans from icdn.ensonhaber.com
Okan buruk da oyun dışı. Mahmut'un kırmızı kartı ve serdar aziz. çoban, mahmut'un kırmızı kartı ve başakşehir lehine verilen penaltıyı da yorumladı. Haftasında başakşehir ile fenerbahçe, fatih terim stadı'nda karşı karşıya geldi. Dakikada valencia'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edildi. Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. Webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. 69 rafael 71 okan buruk (teknik direktör), dk. Fenerbahçe ile başakşehir arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kartlar peş peşe çıktı.

Ağırlayan başakşehir'de mahmut tekdemir, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Haftasında fenerbahçe'yi konuk eden başakşehir'de mahmut tekdemir sarı kart gören mahmut, 60. Bu maçlardan 6 tanesini fenerbahçe kazanırken oynanan maçların 4 tanesini i̇stanbul. Dakikada valencia'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edildi. Dakikada rafael ve teknik direktör okan buruk, ardından da i̇rfan can kırmızı kart gördü. Çabanın birinci yarısında bir durum sonrası fenerbahçe cephesi kırmızı kart bekledi. Mahmut'un kırmızı kartı ve serdar aziz. çoban, mahmut'un kırmızı kartı ve başakşehir lehine verilen penaltıyı da yorumladı. Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. Fenerbahçe'den 4 futbolcu maçta kırmızı kart gördü. 89 mert hakan yandaş (fenerbahçe) kırmızı kartlar: Fenerbahçe ile medipol başakşehir ülker stadı'nda karşı karşıya geldi. İşte başakşehir'in penaltı kazandığı pozisyon! Dakikada i̇rfan can kahveci kırmızı kart gördü. Fenerbahçe tarihinde ilk kez 7 kişi kaldı.

Dakikada rafael ve teknik direktör okan buruk, ardından da i̇rfan can kırmızı kart gördü. Webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. 89 mert hakan yandaş (fenerbahçe) kırmızı kartlar: .rafael ve i̇rfan can kahveci, fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. İşte başakşehir'in penaltı kazandığı pozisyon!

Fenerbahceli Lemos Basaksehir Macinda Kirmizi Kart Gordu Spor Haberi
Fenerbahceli Lemos Basaksehir Macinda Kirmizi Kart Gordu Spor Haberi from i4.hurimg.com
Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. Fenerbahçe'den 4 futbolcu maçta kırmızı kart gördü. 11.068 views2 years ago mahmut karahan. Bu sezon süper lig'de en fazla duran top golü atan takım fenerbahçe (23),bu şekilde en fazla gol yiyen ekip ise başakşehir (19). Golün ardından medipol başakşehir'de 69. Webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. .rafael ve i̇rfan can kahveci, fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Mahmut'un kırmızı kartı ve serdar aziz. çoban, mahmut'un kırmızı kartı ve başakşehir lehine verilen penaltıyı da yorumladı.

Fenerbahçe tarihinde ilk kez 7 kişi kaldı.

Çabanın birinci yarısında bir durum sonrası fenerbahçe cephesi kırmızı kart bekledi. Giren webo da doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca fenerbahçe maçı 7 kişi tamamladı. 11.068 views2 years ago mahmut karahan. Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. Okan buruk da oyun dışı. Dakikada valencia'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edildi. Fenerbahçe başakşehir kırmızı kart pozisyonu. Okan buruk'tan itirazlar ve kırmızı kart! Bu maçlardan 6 tanesini fenerbahçe kazanırken oynanan maçların 4 tanesini i̇stanbul. Golün ardından medipol başakşehir'de 69. Haftasında başakşehir ile fenerbahçe, fatih terim stadı'nda karşı karşıya geldi. Başakşehir'de rafael, thiam'a müdahalesindekırmızı kart gördü. Fenerbahçe tarihinde ilk kez 7 kişi kaldı.

Bu sezon süper lig'de en fazla duran top golü atan takım fenerbahçe (23),bu şekilde en fazla gol yiyen ekip ise başakşehir (19). 53 ve 62 mehmet batdal i̇stanbul başakşehir. 73 i̇rfan can kahveci (medipol başakşehir) sarı kartlar: 11.068 views2 years ago mahmut karahan. Fenerbahçe'den 4 futbolcu maçta kırmızı kart gördü.

Fenerbahce Basaksehir Macinda Tartisilan Pozisyon Gustavo Sari Kart Gordu Son Dakika Spor Haberleri
Fenerbahce Basaksehir Macinda Tartisilan Pozisyon Gustavo Sari Kart Gordu Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Okan buruk'tan itirazlar ve kırmızı kart! Fenerbahçe başakşehir kırmızı kart pozisyonu. Ağırlayan başakşehir'de mahmut tekdemir, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. İstanbul başakşehir tribünlerinde de aziz yıldırım için istifa tezahüratları yapıldı. Haftasında başakşehir ile fenerbahçe, fatih terim stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe tarihinde ilk kez 7 kişi kaldı. Fenerbahçe ile medipol başakşehir ülker stadı'nda karşı karşıya geldi.

Dakikada valencia'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edildi.

.rafael ve i̇rfan can kahveci, fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Haftasında fenerbahçe, sahasında medipol başakşehir'i ağırladı. Fenerbahçe ile başakşehir arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kartlar peş peşe çıktı. Dakikada i̇rfan can kahveci kırmızı kart gördü. 69 rafael 71 okan buruk (teknik direktör), dk. Fenerbahçe başakşehir kırmızı kart pozisyonu. 89 mert hakan yandaş (fenerbahçe) kırmızı kartlar: Ağırlayan başakşehir'de mahmut tekdemir, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Başakşehir'de rafael, thiam'a müdahalesindekırmızı kart gördü. Fenerbahçe ile medipol başakşehir ülker stadı'nda karşı karşıya geldi. 73 i̇rfan can kahveci (medipol başakşehir) sarı kartlar: 53 ve 62 mehmet batdal i̇stanbul başakşehir. 11.068 views2 years ago mahmut karahan.

Çabanın birinci yarısında bir durum sonrası fenerbahçe cephesi kırmızı kart bekledi başakşehir - fenerbahçe. 69 rafael 71 okan buruk (teknik direktör), dk.

Post a Comment

0 Comments